VELSIGN DEM OG BEGRAV DEM!

begrave dr√łmmer d√łd gode valg Sep 01, 2022

«Velsign dem og begrav dem!» Jeg husker tydelig denne kommentar fra en kjent forkynner. Jeg var frustrert over noen av den eldre generasjonen i menigheten som ofte satte bremsene på i forhold til nye ting som skjedde. I tillegg var noen av dem irriterende smalsynte. Det nyttet ikke å forandre dem, for mest sannsynlig ville de fortsette å ha de samme meningene så lenge de levde. Det var ikke min oppgave å forandre dem, for i tilfelle ville det mest sannsynlig slite meg ut. Fokuset mitt skulle heller være på å velsigne dem! De er verdifulle, og måten de ser ting på er viktige for dem, men meningene og holdningene deres skal ikke holde mitt gudsliv tilbake. Det jeg har fått er verdifullt! La dem få gjøre deres ting, respekter og velsign dem, men ikke la det stoppe deg i å gå fremover. Ikke la dem hindre deg i å leve ut drømmene og visjonene dine du har fått av Gud!

Kanskje skulle vi være flinkere til å begrave det som ikke gir liv tilbake? Tiden er dyrebar og det å ta gode valg er viktig. Bruker du eller jeg tid på noe som egentlig er dødt, som ikke er liv laga? 

Det kan også være kristne aktiviteter og arbeid som for lengst har mistet livsgnisten. Flotte tradisjoner, som er døende eller uten liv. Våger vi å begrave dem? 

Kanskje er det tid for ei minnestund, en liten sorgprosess? For så å komme seg videre!

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.