UTHOLDENHET - OM Å HOLDE UT LENGE!

fremgang utholdenhet vare lenge Feb 16, 2021

Det gjør vondt å se på TV programmer som «Mesterens Mester» når de konkurrerer i utholdenhet! Idrett som handler om utholdenhet er absolutt ikke er min greie. Jeg ser aldri verdien av å presse meg forbi smertegrensene, for kanskje å kunne holde ut litt lengre neste gang, og så enda litt lengre.

Når det gjelder arbeid og prosjekter vil jeg derimot beskrive meg selv som utholdende. For hva er det motsatte av å holde ut? Det er jo å gi opp, og det gjør jeg ikke så lett! Kanskje takket være kreativiteten som kobler inn når noe blir kjedelig. Den hjelper meg å gjøre ting på stadig nye måter.

Å trene utholdenhet tar tid og kan være kjedelig. Du kan oppleve både fremgang, motgang og noen ganger tilbakegang. «Det er i motbakke du får muskler» og trening er viktig om du skal vare lenge, fysisk og mentalt! 

Bare i kraft av å ikke gi opp, så trener du faktisk utholdenheten. Musklene du opparbeider deg hjelper deg fremover mot målet.

Tren derfor på å holde motet oppe. Bygg tro på det du holder på med, hent inn kunnskap, inspirasjon og støtte. Fokuser fremover på målet du ønsker å nå, visjonen, drømmen, og for all del - ikke gi opp! 

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.