TRAVEL HVERDAG?

stillhet stoppe opp tilstedeværelse travelhet Oct 12, 2018

STOPP OPP, og invester inn i din egen hjertehage!

Jeg fikk denne meldingen på Facebook etter gratiskurset; «Kurset setter fokus på viktige ting å ta seg tid til i en ellers krevende hverdag. Ikke minst det å være ansvarlig for egen hjertehage når omstendighetene gir en følelse av å seile av sted med en.» Berit Leiknes, Bodø

Mange opplever nettopp dette. Omstendighetene og hverdagen tar oss og gjør det vanskelig å stoppe opp. Tilstedeværelsen uteblir og stillhet blir mangelvare.

Kanskje er essensen i Hjertehagen det å være til stede. I mitt eget liv, i min egen hjertehage. Det er liksom her jeg må begynne. På innsiden av gjerdene. Ikke med  fasaden, det andre ser. Det er jo mitt liv, min hjertehage det handler om! Det er her jeg skal være tilstede, det er her livet skal leves, fra innsiden og ut, ikke motsatt.

Et kurs, online eller «live» kan skape rom midt i denne travelheten. Et rom til ettertanke og refleksjon over tilstanden i hjertehagen, her og nå. Men også et rom for inspirasjon og motivasjon, med nødvendige redskaper til arbeidet videre.

En hage avslører fort hva som skjer når du ikke er tilstede. Ugresset forsvinner ikke av seg selv, og nye blomster dukker ikke opp sånn helt uten videre… Eieren av hagen har et stort privilegium. Det er friheten til og muligheten for å designe den og utvikler den helt etter sitt eget ønske. Travelheten er en ødelegger for dette privilegiet, men det er aldri for sent å stoppe opp! Heller ikke når det gjelder din egen indre hjertehage.

Sitat i fra Martin Lønnebo; «Du bør begynne der du er, altså med og i deg selv. Det tar tid, for reisen til hjertet ditt er den lengste, vigtigste og mest fasinerende reisen du kan gjøre!»

Lykke til på oppdagelsesreisen til din «indre Hjertehage»!

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.