TELLER DU NEDERLAG ELLER SEIERE?

nederlag seier å vinne May 12, 2022

Går jeg vinnende ut av et mesterskap får jeg masse oppmerksomhet, medaljer og kanskje en seierskrans rundt halsen :-) Da kan jeg virkelig slippe gleden løs og feire!

Seierskranser gjelder ikke bare idrettsutøvere og fysiske prestasjoner. Det er mulig å vinne seier på alle områder av livet! Små eller store seire, synlige eller usynlige for andre. Det kan være å nå mål som jeg virkelig har svettet og jobbet hardt for, eller små seiere på privaten, som å unngå sjokolade, eller trene en gang i uken over 6 måneder.  

Det er ofte små marginer fra seier til nederlag, men trenger det å være det et nederlag å ikke vinne?Noe av oss elsker å konkurrere, og får en enormt boost om de vinner. Andre bryr seg ikke, og det er en stor seier bare å gjennomføre noe, uavhengig av plassering.  

Mye av dette sitter mellom ørene, og teller jeg nederlagene eller seiere? Hva gjør jeg når jeg ikke lykkes? Går jeg i kjelleren og gir opp, eller reiser jeg meg, prøver igjen, og jobber videre?

Det handler om vilje og fokus, om å sette seg mål, for så å bevege seg mot dem. Om læring og mestring, og ikke minst er det viktig å telle alle seierne. Glem nederlagene. Lær gjerne av dem, men reis deg og kom deg videre. Fortsett uansett, og ikke gi opp!

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.