LEVE I BALANSE, ETTER GUDS LODDESNOR!

balanse fokus fremover frihet gode valg guds prinsipper løsninger Sep 23, 2021

På sykkeltur er det viktig å ha blikket rettet fremover og på veien for å unngå å havne i grøfta. Fra de små grøftene kommer en seg stort sett opp og videre på egen hånd

Det er stort sett grøft på begge sider av veien. Går en fra den ene grøfta til den andre, så går det ikke fort fremover. Er det fjellvegger eller stup langs veien, er det enda viktigere å ikke havne utenfor.

Dattera mi er flink til å gå på line, og jo tryggere hun blir, jo mer vågal blir hun. Balansekunst må læres, og det er viktig å fokusere fremover. Alt blir "enklere" når det mestres: en slapper bedre av og får en større frihet til å bevege seg. Noen kan til og med danse, - på en line.

Å finne god balanse i livet handler også om valg og fokus. Ofte handler det om å finne gode veier mellom ulike ytterpunkter. Arbeid og hvile, salt og søtt, tid for seg selv og tid med andre…Bibelen snakker mer om å leve i balanse I hans lys, hans kjærlighet, hans fred. 

En psykiater fra New Zealand, Bruce Thompson jobbet mye med hippier på Hawaii, og mange av dem oppdaget Gud. En brokete fortid gjorde at mange hadde vanskelig for å finne balansen. Bruce å underviste dem Guds prinsipper, og lærte dem å  å bruke Guds ord som «lodde-snor» i livet.

Bruce opplevde av mange fant balansen. De havnet ikke så lett i grøfta igjen, men de ble satt fri. Han skrev en bok som på norsk heter «Hjertets murer». Den gir nøklene til dette.  

«Hvilke standarder og sannheter er det Gud kommer med?» Trengs det tilgivelse for å få rettet opp vanskelige relasjoner? Hvilke tanker er rette om meg selv? Les gjerne boken til Bruce og reflekter over hvordan du kan bli en bedre balansekunstner!

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.