KRAFT TIL Å NÅ MÅLET!

kreativitet lykkes målfokusert målrettet Jan 28, 2021
Et hjerte som er på vei mot målet!

For å treffe blink må forstyrrelser lukkes ute og alt av hjernekapasitet fokuseres på målet og skytingen. Øvelse gjør mester, og tar du skytingen videre til et konkurransenivå, for eksempel skiskyting, vil det innebære utallige timer med trening og hardt arbeid. Også evnen til å reise seg når noe går galt, og ikke gi opp.  

For noen er dette enkelt. De har evnen og egenskapen med seg som gjør det lett å fokusere på en ting av gangen og utholdenhet til å stå i det over tid.

Jeg for min del scorer lavt på dette området, men derimot høyt på kreativitet! Jeg har en evne til å se alle mulighetene underveis og synes ofte at veien er mer spennende enn målet. Kreativiteten slår også inn når det gjelder å finne nye mål eller nedprioritere de opprinnelige målene.

For sånne som meg er det spesielt viktig å sette mål, for det hjelper meg å holde fokus. Det som driver meg fremover er ikke nødvendigvis målene, men en nysgjerrighet over å oppleve hvordan det kan bli om det lykkes.

For min del har jeg det bra med meg selv uten at jeg når den høyeste fjelltoppen, men jeg må innrømme at det gjør godt å nå opp, nyte seieren og utsikten. Det gir meg kondis, og mot til å nå nye fjelltopper.

Et mål jeg har er å gjennomføre det Gud legger på hjertet mitt. Da er kunsten å feste blikket over hindringene og over egne begrensninger. Det gjør meg bevisst på hvor jeg skal, og hjelper meg fremover.

Paulus sier: «For å nå dette målet arbeider og kjemper jeg i hans kraft, den som virker i meg med styrke.»

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.