HVA VIL DU ANGRE PÅ?

blogg hjertespråk Oct 12, 2018

Er du en av dem som beskrives her?

Mange som ser tilbake på livet sitt angrer på at de 1) ikke fulgte drømmene sine, 2) ikke tok egne valg, 3) ikke var sanne med seg selv, 4) ikke var ærligere med hva de følte og 5) baserte sine valg på å tilfredstille andres forventninger.

Disse punktene (og noen flere) er blant «The Top Five Regrets Of The Dying», en bok skrevet av en australsk sykepleier som jobbet med døende mennesker. Hun beskriver hva pasientene angret mest på mot slutten av livet. Mange ønsket også at de hadde hatt mer kontakt med venner og familie, og mindre fokus på jobb.

Alle disse områdene jobber vi med gjennom kursene i Hjertehagen. Begrep fra hagen gjør at alt blir enklere å forstå, det blir synlig og mer konkret. 1) Du blir utfordret til å drømme. Til å våge å tenke utenfor alle begrensningene dine, vurdere seriøst hva som er mulig, og ta drømmene dine på alvor. 2) Til å ta egne selvstendige valg basert på hvem du er, og med utgangspunkt i din egen indre personlige Hjertehage. 3) Utgangspunktet er alltid å være sann og ærlig med hvem du er. Du oppdager hva som vokser i den indre hagen din når du er tilstede der. 4) Hagen gir deg et unikt og rikt språk som kan brukes til å sette ord på og forklare egne følelser. 5) Du blir hele tiden utfordret på å «være den du er», og ikke la deg styres av hvem andre ønsker du skal være.

Velkommen til å jobbe med disse 5 punktene, og mange flere. Det er bare du som kan gjøre noe med dette, ingen andre. Invester tid mens du kan og bruk den til noe du aldri vil angre på! Drøm og vær til stede i eget liv. Bruk tid på å finne ut hvem du er slik at du kan også kan «bli den du er», og jobbe med deg selv som utgangspunkt, ikke alle andre.

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.