HVA DRØMMER DU OM?

drømmer gjennomføringskraft visjon Mar 18, 2023

Det kan være lurt å stopper opp en gang i blant og stiller seg dette spørsmålet, for det kan stilles på mange områder i livet. Helt uavhengig av alder, mulighet til å gjennomføre og økonomi. Det handler ikke om å lytte til alle andre, men om å lytte ærlig innover i deg selv, til hjertet ditt! Bruk så tid til å reflektere over drømmen din og ta den på alvor!

Noen drømmer om luksus, store hus og den kuleste bilen, men jeg tror langt flere  drømmer om et enklere liv. Mindre stress og konflikter, noen å være glad i, noen som forstår og lytter. Andre drømmer handler om å lære noe nytt, prøve ut en ide’. Kanskje våge å sette farge på et lerret, eller om å gjennomføre noe som ingen andre vil forstå!

Uavhengig av størrelse på drømmen, realisme og om du setter den ut i live, så gi den litt tid! Hvorfor? Jo, for den vil gi deg viktig informasjon om deg selv og hjertet ditt, om retningen for livet, om «kallet», for Gud kan tale og lede gjennom drømmer! Glemmer du å lytte, så følger du fort etter alle de andre, og du kan gå glipp av engasjement, masse glede, farger og liv i hverdagen.

En drøm har mange faser, og starter ofte med en tanke eller en ide’ du blir fascinert og trigget av. Gir du den oppmerksomhet blir den tydeligere, og du ser for deg hvordan den kan realiseres. Du kan hele tiden velge om den skal forkastes, aktiveres eller om du skal jobbe videre med den. 

Går du videre er planlegging neste fase, for selv den lengste reise starter med et lite steg. Gjennomføringskraft, tro og vilje er viktige drivkrefter underveis, og utfordringene du møter gir deg viktige erfaringer.

Uansett livssituasjon og mulighet til å gjennomføre, så anbefaler jeg å sette av tid til å lytte til drømmene dine. Hvorfor? Fordi det gir mening, det vekker håp i deg og det gir deg liv tilbake, også om drømmene ikke realiseres!

«Uten drømmer dør mennesker innenifra» - ukjent

«Et liv uten drømmer, mål og håp, er et tomt liv". - Annette Sivertstøl. 

«Hvis du kan drømme det, kan du også gjøre det» - Walt Disney. 

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.