TVILER DU PÅ VERDIEN DIN?

egenverdi reflektere lys skjønnhet verdi Oct 11, 2020
Skjønnhet

Har du opplevd at noen har tråkket på deg, på verdiene dine, eller på noe du står for?

Du har kanskje sett illustrasjonen der en person tar en hundrelapp, krøller den sammen, spytter på den og tråkker den ned i søla. Så tar personen den opp igjen, bretter den ut og spør hva seddelen er verd? Jo, den har fremdeles den samme verdien. Verdien blir ikke degradert selv om seddelen er tråkket på og nesten er ødelagt.

Verdifulle og vanskelige prosesser

En edelsten eller en diamant har en verdi i seg selv. De dyreste edelsteinene er de mest transparente. Det er først når steinen blir slipt at skjønnheten i den kommer til sin rett. Når baksidens slipes i riktige vinkler fungerer de som speil. Lyset som skinner gjennom steinen reflekteres tilbake gjennom fremsidens fasetter, og den funkler. Baksiden er minst like viktig som fremsiden. 

Det kan trekkes paralleller til Gud som er lys, som skinner inn i våre liv og lyset reflekteres tilbake. Slipingen kan si noe om å gå gjennom prosesser. Å være transparente kan si noe om integritet. Fremsiden kan si noe om de gode erfaringene, baksiden om de vanskelige. 

Gjennom livet ditt vil du reflektere lys!

Uansett - det jeg ønsker å si er at DU er verdifull, uansett hvor mislykket du noen ganger føler deg. Du har en ufattelig høy verdi. Det du har på hjertet og ønsker å dele med andre har også en verdi. Guds lys kan skinne gjennom alle dine fasetter, og om du ikke tror på et en Gud, så tror jeg likevel at alle reflekterer noe av skaperen. Alle er verdifulle, og det samme er erfaringene vi har med oss på godt og vondt. 

Du kan hjelpe andre å oppdage sin verdi!

Ikke alle skal stå på en talerstol, men alle kan reflekterer lys gjennom et smil, et øre som lytter, gode ord, litt hjelp eller omsorg! Det kan kan gjøre at noen ikke føler seg fullt så ensomme! At selvmordstanker ikke blir fullt så attraktive. At mennesker du møter vil oppleve seg sett og hørt og verdifulle!

Jeg vet at dine historier kan gjøre mye mer inntrykk på andre enn mine historier, fordi du eier dem, og de kan ikke diskuteres. Vær frimodig, bygg broer, del fra hjertet ditt :-)

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.