GJØR MER SOM GIR DEG PÅFYLL

gleder nye krefter påfyll tomhet Feb 17, 2021

....og mindre av det som tapper deg for krefter.

Jeg er blomsterdekoratør med mange år bak meg i blomsterbutikk. Snittblomster er ferskvare med ulik holdbarhet, og de må ha vann. Stilkene renskes for blad, gjerne et godt skråsnitt i stilken, og vannet må fylles på etter som de drikker. Går det tomt henger de med hodet, visner og dør. 

Lykken for meg er å få friske blomster i hus, gjerne en stor bukett med farger midt i den mørkeste vinteren.

Selv har jeg ikke møtt veggen eller vært utbrent, men jeg har kjent på følelsen av tomhet. Tomhet og ingenting å gi til andre. Tomt for krefter, for energi, for lyst til noe som helst. Tomhet kan også være et resultat av sorg, av tap, av en drøm det ikke ble noe av. 

Opplevelsen av tomhet er individuell, det samme med opplevelsen av hva som fyller opp. For noe tapper deg for krefter, mens andre ting gir deg krefter, nytt mot og overskudd. Oppskriften er enkel: Gjør mindre av det som tapper deg, og mer av det som gir deg liv tilbake, som fyller deg opp.

I min lille «hjertevase» er det mitt ansvar, min utfordring og min store glede; å plukke blomstene og gledene jeg oppdager gjennom livet og nyte dem lengst mulig.

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.