GÅR DET LITT FORT I SVINGENE?

løsninger muligheter stoppe opp travelhet Oct 11, 2020
Travelhet
Er travelhet en utfordring?
 
Du kjenner kanskje igjen denne! Jeg hadde ingen brødre, men husker enda begeistringa over å kunne konkurrere med andre på en bilbane. Det viktigste var å vinne, å kjøre fortest mulig uten å kjøre ut i svingene.
Sånn er hverdagen til mange, og kanskje spesielt til unge familier i etableringsfasen. Alt går fort, en rund-dans hvor det er viktig å holde tempoet oppe. I andre livsfaser vil noen savne travelheten, kanskje spesielt i tiden vi lever i nå.
I det siste har jeg hatt det travelt, for å kunne få medlemsportalen til hjertespråk tilgjengelig. Jeg har kjørt fort i svingene, og har holdt på å miste styringen og kræsje mange ganger. Når alt roer seg i neste ute og dørene lukkes for påmelding, håper jeg å kunne svinge rolig av og ta en kontrollert parkering. Puste ut litt for så å arbeide videre med den flotte gjengen brobyggere som er med videre.
Et viktig prinsipp i all coaching er å ha et fokus fremover, på løsninger og muligheter. Det er som å kjøre en bil, der fokuset alltid er gjennom frontruta. Det er speil som gjør at du kan se bakover, men du trenger kun korte blikk for å forstå hvor du kommer fra og se sammenhenger.
Det viktige å stoppe opp i travelheten, vurdere hva og hvorfor. Du trenger ikke konkurrere, men ta bevisste og egne valg for veien og tempoet videre. Fokusere fremover, på løsningene og mulighetene som ligger der, og bevege deg fremover mot drømmene og målene du setter de

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.