ET KONGELIG AVBREKK MIDT I TRAVELHETEN!

Feb 18, 2023
Travelhet

Vi skulle feire vår første konfirmasjon, og hadde invitert slekt og venner på konfirmasjonsfeiring i mai. Kjempekoselig, men i og med at vi bor i nord og har all slekta i sør, så var det mange som måtte reise langt for å komme til oss. Det ble en liten «familieleir» på UIO senteret som vi ledet. 

Jeg var travel, for selve konfirmasjonsfesten var bare en brøkdel av det hele. I tillegg skulle vi ordne rom, organisere mat hele helga, hente folk på kaia, pynte, planlegge, ha tid til turer og tid til å være sosial.

Jeg gledet meg, men det gikk fort i svingene, og jeg var sliten. Midt oppi dette fikk jeg en invitasjon. Kongen og Dronningen kom på besøk til kommunen og jeg og noen flere ble spurt om å stille ut noe av det vi jobbet med på en stand i nabobygda.  

Jeg tenkte oppgaven var å være «fyllmasse» i bakgrunnen av det som egentlig skulle skje. Jeg hadde egentlig ikke tid, men siden jeg likevel skulle kjøre forbi nabobygda på vei til frisøren, pakket jeg med noen kasser i bilen og rigget meg opp på siden av de andre.

Musikkorpsene spilte, og folk fra hele kommunen var der da Kongen og Dronninga kom. Så kom de gående rett mot oss som hadde stand. De stoppet opp hilste, pratet og var oppriktig interessert i hva jeg holdt på med! Etterpå var jeg lettere rørt og forundret mens jeg pakket sammen. I travelheten hadde jeg nesten valgt det bort, og tenk, Kongen og Dronninga var interessert i meg og det jeg laget! 

Sett fra mitt kristne perspektiv har det blitt en viktig påminnelse om at Gud, kongenes konge ønsker å møter meg midt i hverdagen, midt i travelheten. Han er oppriktig interessert i meg og hva jeg holder på med. Det er fort gjort å velge det bort eller å glemme det. 

HOLD MEG OPPDATERT

Hvis du setter deg opp på maillisten får du informasjon fra oss med jevne mellomrom.

Ingen informasjon eller adresser vil bli gitt videre.